[/column_1] [/column]

Despre LITC

Proiectul urmareste sa contribuie la integrarea componentei digitale in procesele de invatare si predare la nivel universitar prin dezvoltarea unui program de master Social Media Manager, care va fi acreditat la nivel national in fiecare tara participanta dar si printr-o platforma on-line comuna. Principalul element pe care se concentreaza proiectul este dezvoltarea unei abordari inovatoare pentru a antrena grupurile țintă, furnizand programe de educatie mai atractive, in conformitate cu nevoile si cu asteptarile noii generatii. Agenda UE de Modernizare a Educatiei Universitare vizeaza, printre altele, cresterea numarului de absolventi la nivel universitar, imbunatatirea calitatii si relevantei educatiei universitare, intarirea “triunghiului cunoasterii”.

In acest context, proiectul se bazeaza pe o abordare integrata, care presupune 3 componente: educatia, cercetarea si mediul de afaceri. Astfel, proiectul vizeaza dezvoltarea unui program de master – Social media manager -, pornind de la analiza nevoilor angajatorilor si construind o platforma IT de invatare online care va sustine programul. In acest sens, existenta platformei va conduce la o dezvoltare online a resurselor educationale, care vor fi mai flexibile, putand fi actualizate de universitati, oferind astfel suport pentru practicile educationale in sistem blended. Totodata, dezvoltarea curriculei programului de master se va baza si pe o cercetare a mediului online, care va reflecta tendintele si perspectivele, precum si instrumentele adecvate ce pot fi utilizate.
In ceea ce priveste impactul proiectului vom urmari implicarea institutelor de cercetare in dezvoltarea masterelor profesionale impreuna cu organizatiile mediului de afaceri precum si imbunatatirea ofertei universitare cu programe de master care sa pregateasca studenti in meserii necesare pe piata muncii.

Status proiect

Proiectul de afla în perioada de implementare.

Masterul Dreptul comunitatilor virtuale este acreditat in Romania, urmand a fi propus spre acreditare in Italia si Spania.

Gradul de implementare LITC:

0%

LITC Project

0

Experti

Despre LITC

0

Activitati

Deschide activitati

Nivel European

5 parteneri

VIEW MORE

 • Mark Tiberono
  This is Photoshop’s version of Lorem Ipsum. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctor, nisi elit consequat ipsum, nec sagittis sem nibh id elit.
 • Jonatan Twain
  Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in velit, facilisis ...
 • Sara Yordanova
  This is Photoshop’s version of Lorem Ipsum. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin.
 • Susan Emilova
  This is Photoshop’s version of Lorem Ipsum. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctor, nisi elit consequat ipsum, nec sagittis sem nibh id elit.